Izrada web sajta besplatno

Izrada web sajta besplatno je moguća, zašto da ne. Da bi imali besplatan web sajt potrebno je da ispunite nekoliko uslova.

Dobar i kvalitetan sadržaj je ono što čini dobar web sajt na prvom mestu. A to možete obezbediti besplatno jer sami pišete tekstove. Da bi Google znao o čemu se radi na vašem sajtu, tj., koja je oblast u pitanju, prvo predstavite svoju delatnost. Tu stavite najbitnije stavke a to bi na našem primeru izgledalo nekako ovako.

Webdynamics.rs je tim čija je osnovna delanost izrada profesionalnih web sajtova. Izrada web sajta koji je optimizovan za pregled na svim mobilnim uređajima kod nas je standard. Pored izrada internet stranica, bavimo se i kvalitetnom izradom web prodavnica, optimizacijom sajta za pretraživače Google , Bing, Yahoo…
Redizajn web sajtova za sve sajtove koji su jako davno urađeni i koji nemaju responsive design ( dizajn ). Programiranje i dizajniranje custom sajtova za velike projekte, vođenje društvenih mreža Facebook, Instagram, Google Plus. Uporedo radimo na edukaciji klijenata kako bi što lakše koristili internet i rad na ažuriranju sadržaja putem cms ( sistem za editovanje sadržaja ) sistema. Tehnička podrška se podrazumeva sa sve naše klijente.

Onda izdvojite nekoliko glavnih oblasti pa napišete sledeće, npr.

Izrada web sajtova

Izrada web sajtova basplatno je kompleksna oblast koja podrazumeva web dizajn, programiranje funkcionalnosti sajta i seo optimizaciju za pretraživače. Web dizajn igra jako veliku ulogu u vidljivosti web sajta za posetioce. Ako je web dizajn dobro skrojen, sa minimalno programskog koda, vaš sajt će biti brz i atraktivan.

Programiranje web aplikacija

Programiranje funkcionalnosti sajta se radi u programskom kodu. To može biti server side jezik kao npr PHP ili client side programski jezik Javascript koji izvršava neke funkcije na strani posetioca. Tako na zahtev klijenata izrađujemo web prodavnice sa sistemima plaćanja VISA , MASTER CARD ili konstruišemo specijalne prevodnice koje vaš sajt spajaju direktno sa vašom bankom itd.

SEO optimizacija sajta za pretraživače Google, Bing

Seo optimizacija sajta za pretraživače je najkompleksnija od svih oblasti jer kao prvo ne zavisi potpuno od vas ili nas . Da bi jedan web sajt imao odličnu poziciju na Google , potrebno je jako mnogo posla. Kao prvo kod vašeg sajta mora biti 100% validan, mora jako brzo da se učitava, morate imati odgovarajuće ključne reči koje su 100% u skladu sa doprim sadržajem web stranice koji prezentujete. Morate imati dobre bek linkove, jake društvene mreže a onda to uplićemo Google Search Tools, Google Analytics, Tag Manager-e i ostala čudesa koja prate seo optimizaciju.

Besplatna izrada sajta

Znači da bi izrada web sajta besplatno bila moguća, potrebno je da završite bar neki kurs web dizajna, da učite programiranje jedno desetak godina i isto toliko vremena vam je potrebno da izučite seo optimizaciju sajta. Nakon svega toga, imaćete web sajt besplatno.

Ako Vam je sve to previše i nemate godine da naučite sami, obratite nam se a mi ćemo Vam po povoljnim cenama izrade web sajta kreirati odličnu web prezentaciju sa kojom ćete započeti ili unaprediti već postojeći biznis.

Na kraju krajeva, šta je cena od par stotina evra za web stranicu naspram desetina hiljada evra za studiranje i još desetak godina provedenih u učenju. A sve to samo da bi imali internet stranicu. Vredi li to?