Izrada internet sajta povoljno

Izrada internet sajta povoljno sa niskom cenom Vam omogućava da za malu svotu novca imate odličnu web prezentaciju sa kojom ćete započeti ili unaprediti biznis.Naši web sajtovi se odlikuju optimizovanim dizajnom za pregled na svim mobilnim uređajima. Editovanje sadržaja sajta je omogućeno svim našim klijentima putem besplatne obuke za editovanje sadržaja u CMS-u ( sistem za editovanje sadržaja stranice ).

Svaka naša izrada internet sajta obuhvata

– Moderan i responsive dizajn za sve mobilne uređaje
Usklađen i moderan korporativni dizajn dovodi do povećanja vidljivosti, poseta i zadržavanja posetilaca na Vašem internet sajtu. Laka navigacija do željenog sadržaja je osnovni uslov da posetilac ne napusti vašu stranicu i da brzo nađe ono što mu je potrebno. To je vaša šansa da pridobijete potencijalne kupce i da ih pretvorite u kupce vaših usluga ili proizvoda.

Editovanje sadržaja sajta, stranice

Koristimo moderan WordPress CMS sistem za editovanje ili ažuriranje sadržaja sa kojim celokupan sadržaj možete editovati na par klikova. WordPress CMS sistem je opremljen vizuelnim editorima u kojima možete videti izgled stranice pre nego je objavite. Galerije slika s ekreiraju na samo jedan klik a možete ih napraviti neograničeno. To isto važi i za broj stranica sajta koje isto tako možete kreirati neograničeno.

Osnovna seo optimizacija za pretraživače

Na početnoj stranici vaše prezentacije postavljamo sadržaj kojom predstavljate vašu firmu ili delatnosti. Ključnu reč i naslove , podnaslove usklađujemo sa celokupnim sadržajem radi što boljeg indeksiranja na Google. Vaš sajt obavezno prijavljujemo na google. Izrađujemo i sitemap ( sajtmap ) odnosno mapu sajta putem koje vaš izmenjeni ili dodati sadržaj Google osveži u trenutku.

Povezivanje sa društvenim mrežama

Društvene mreže su jako bitne za brendiranje , promociju proizvoda , usluga ali i za jačanje web sajta. Što je jača sprega između internet sajta i facebook ili neke druge stranice, to je veća i vaša vidljivost na internetu. Putem društvenih mreža možete dosta povećati broj poseta usmeravajući posetioce na vašu internet web prezentaciju.

Besplatna obuka za editovanje internet sajta na WordPressu

Izrada internet sajta u našoj firmi podrazumeva besplatnu obuku za ažuriranje sajta putem skype-a. Ne bitno je gde se nalazite , da li u Srbiji ili Južnoj Americi, našu obuku ćemo sprovesti vrlo uspešno. Obuka traje 30 – 45 minuta jer je to sasvim dovoljno da se svaki korisnik adekvatno obuči kako da napravi stranicu , post ili galeriju slika.

Besplatna tehnička podrška za internet sajt

Besplatna tehnička podrška se odnosi na postavljanje pitanja i osnovnih funkcionalnosti sajta. Tehnička podrška ne obuhvata održavanje veb sajta kao ni ažuriranje sadržaja. Za te stavke se posebno dogovaramo sa svakim klijentom.

Cena izrade ovog internet sajta ili web prezentacije je samo 180 evra. Rok izrade internet stranice je 7 -10 dana ( ako je klijent dostavio neophodan materijal ).