Izrada web prodavnice online web shop prodaja

Izrada web prodavnice je danas postala velika potreba. Svaki proizvod ili uslugu prvo tražimo na internetu. Prednost webshop prodavnica je u tome što je dostupna 24 časa dnevno. Pri tom imate jako male troškove održavanja online prodaje.

Naše web prodavnice su 100% automatizovani sistemi. Tako da ne morate gubiti vreme baveći se sajtom.

web prodavnice koje mi izrađujemo imaju mogućnost neograničenog broja kategorija i potkategorija. Pored toga, imate mogućnost da pravite kategorije sa popustima , akcijama, sniženim cenama.

Izrada web prodavnice za unapređenje poslovanja. Webshop sa integracijama online plaćanja visa i master card, jeftino i povoljno Beograd, Srbija

izrada internet prodavnica

Za web shop pravimo razne vrste online plaćanja. Najpoznatiji su paypal i 2checkout. Za firme u Srbiji pravimo integracije sa domaćim bankama koje podržavaju online plaćanje.  Nedavno smo pravili gateway za plaćanje između jednog klijenta i CKB crnogorske banke. Tako smo ostavrili direktno plaćanje na račun klijenta.

Prednosti naše online prodavnice su višestruke. Prodaja se vrši stalno. Dodavanje proizvoda na jedan klik. Dodavanje kategorija i potkategorija na jedan klik. Email sistem koji automatski šalje obaveštenja o prodaji. Vlasnik sajta trenutno dobija mejl o izvršenoj prodaji . Isti takav mejl dobija i kupac da je uspešno kupio proizvod.

Svaka naša web prodavnica može imati neograničen broj proizvoda.

izrada web prodavnice