Cene izrade sajtova2019-05-08T18:24:20+00:00

CENE IZRADE SAJTOVA

KOLIKO KOŠTA IZRADA WEB SAJTA?

Cena izrade sajtova ne može biti ista za sve vrste sajtova jer se sajtovi razlikuju po više osnova. Razlikuju se po funkcionalnosti , dizajnu , broju stranica itd. Takođe, jedna je cena koja se formira za standardnu web prezentaciju do 10 stranica a sasvim je druga cena za internet prodavnicu koja ima 100 ili više proizvoda.

U zavisnosti i od toga da li se sajt radi na nekom već gotovom CMS sistemu ( sistem za editovanje sadržaja ) ili se sajt radi kompletno od nule , dugačija je i cena.

Ako se pitate koliko košta izrada sata za oglase, sajtovi za prodaju automobila, online booking vaših apartmana, dating sajtovi i sl., možemo vam samo reći da takvi sajtovi spadaju u visoko budžetne sajtove jer takvi sajtovi se najčešće rade od nule.

Zašto da se odlučite za nas? Zato što smo UVEK uz vas i nakon izrade sajta. Zato što je u svaku izradu sajta uračunata BESPLATNA seo optimizacija za pretraživače, BESPLATNA OBUKA da možete sami uređivati Vaš sajt ( dodavati nove stranice, vesti , galerije slike ili bilo koji drugi sadržaj na samo jedan klik ) i BESPLATNO ODRŽAVANJE sajta godinu dana, što znači da se mi brinemo o update-ovanju vašeg sistema i plaginova da budu ažurirani na vreme. Ovo je pogotovo važno iz razloga BEZBEDNOSTI sajta jer time smanjujemo mogućnost da vaš sajt bude hakovan. Zato što imamo povoljne cene izrade sajtova.  Da li je sve ovo dovoljno da se odlučite za nas ?

POŠALJITE UPIT ZA CENU IZRADE SAJTA

IZRADA SAJTA  – POŠALJITE UPIT ZA CENU

Za sve informacije u vezi cena ili cene izrade sajtova, koliko bi koštao takav i takav sajt, pošaljite nam zahtev sa preciznim informacijama, koja vrsta sajta je u pitanju.Ako je to web prodavnica, bar okvirno broj proizvoda, koje načine plaćanja želite na sajtu i sve što bi moglo doprineti boljem opisu prezentacije.Kad je web dizajn i njegova cena u pitanju, precizirajte da li želite i logo firme ili već posedujete logo. Da li želite lep ali osrednji dizajn, minimalistički ili unikatan.

Na taj način ćemo odmah znati šta želite i nećemo dodatno trošiti vreme na dodatna pitanja, prepiske mejlom i sl. Možete nas kontaktirati mejlom i putem telefona.

Za cenu izrade sajta je jako poželjno da nam pošaljete link ili linkove nekih sajtova koji vam se sviđaju… To ne moraju biti linkovi iz vaše branše jer jedan te isti dizajn može se uklopiti u više delatnosti.

Nemojte nam slati pitanja tipa KOLIKO KOŠTA IZRADA WEB SAJTA , KOLIKO KOŠTA WEB PRODAVNICA ili koja je cena za online šop ili pošto košta sajt. To bi bilo isto kao kad bi zvali auto dilera pa pitali koliko košta auto. Koji auto? Kad prodavac ima stotine auta na lageru.

IZRADA SAJTA CENA

U posebne aplikacije spadaju kalkulatori registracije vozila ili drugi kalkulatori, specijalne kontakt forme, online booking sistemi za rezervaciju smeštaja. Omogućavanje korisnicima da objavluju članke na vašem sajtu, sistemi za upload dokumenata, integracije sistema naplate domaćih banaka na vašim sajtovima i sve što nije navedeno u specifikaciji.

Cena izrade sajta ne podrazumeva izradu loga firme već se izrada loga definiše u dogovoru sa klijentom.

POŠALJITE UPIT ZA CENU IZRADE SAJTA
cene izrade sajtova