Izrada sajta wordpress

Izrada sajta WordPress je nastao kao platforma za blog, a danas je najpoznatiji CMS sistem ( sistem za editovanje sadržaja ). U proteklih 20 godina, veliki broj developer-a širom sveta dao je svoj doprinos da bi wordpress postao to što je danas.

Na wordpressu se može praviti blog, klasični sajtovi, uopšte, sajtovi za sve namene. Podjednako je dobar kako za web prodavnicu, tako i za sajt za izdavanje nekretnina, portal i sl.

Pored gore navedenog, odlikuje se krajnje jednostavnim interfejsom koji je najbitniji za krajnjeg korisnika. Samim tim krajnji korisnik može vrlo lako editovati svoj blog ili sajt.

Izrada sajta wordpress umnogome olakšava izradu sajta. Sistem koji wordpress koristi, 99% je automatizovan proces. Ako hoćete dodati novu stranicu, to je samo jedan klik. Ako hoćete promeniti template ( templejt ) , to je opet samo još jedan klik.

U proteklih desatak godina, mnogo je klijenata za koje smo izradili sajt na wordpress-u. Samim tim klijentima smo značajno smanjili troškove izrade sajta.

Šta je izrada sajta wordpress, možete pročitati i ovde