Šta je seo optimizacija

Kako biti prvi na google

Šta je seo optimizacija? ( prošlo vreme od glagola sedeti ili nešto drugo? )

Kako biti prvi na google ili uopšte na prvoj strani google-a?
Tom problematikom bavi se SEO ( Search Engine options ) optimizacija sajta ili, dobra vidljivost i pozicioniranje Vašeg sajta na Google pretraživaču za određene ključne reči.

U radu sa klijentima često smo imali zahteve klijenata tipa, hoću da mi napravite sajt i ako može samo ono “DA ME NAĐU LAKO NA GOOGLE-u”
SAMO TO je u stvari sve. Ako Vas dovedemo na prvu stranu google-a, faktički, dali smo Vam svet na dlanu. JER, ne mogu svi biti na prvoj strani.

Šta je seo optimizacija? Za sve one koje to interesuje, SEO optimizacija sajta je dugotrajan proces koji može trajati mesecima do željenog rezultata, sem u po nekim oblastima gde takoreći nema konkurencije, pa je rezultat vrlo brzo vidljiv.

Seo optimizacija zavisi od mnoooogo faktora koji su vezani za vaš sajt.Nabrojaćemo samo neke, dobar sadržaj sa relevantnim tekstom, dobar odnos ključnih reči, backlinking ( izgradnja mreže kvalitetnih sajtova koji upućuju na vaš sajt ), dobar raspored tagova, naslova na vašem sajtu itd.

Zato dragi klijenti, ako želite da imate veliki broj poseta i dobru vidljivost Vaših sajtova na google, naoružajte se strpljenjem, ali računajte na to da će Vam se uloženi novac vratiti bar desetostruko. Malo li je?

Možete nas kontaktirati u svako doba u vezi pozicioniranja vašeg sajta.

Šta je seo optimizacija možete čitati i ovde