Web sajt i zašto Vam je potreban

Web sajt je danas osnovno sredstvo komunikacije na internetu. Izrada web sajta je minimalno ulaganje u reklamu koja vam može uvećati profit milion puta. Samim tim, izradi sajta mora se pristupiti ozbiljno. Svaki vlasnik web prezentacije treba da ima adekvatan i dobar sadržaj.

Pa ipak, još uvek postoji deo firmi i fizičkih lica koja smatraju da im ne treba web sajt. To je totalno pogrešno mišljenje jer ako nemate web sajt, to je kao i da ne postojite.

Kao prvo, Web sajt je internet prezentacija koja je dostupna svima 24h na internetu. To je njegova najveća prednost a ulaganja su minimalna. Pored standardne web stranice, možete imati i dobru web prodavnicu putem koje vaši potencijalni klijenti mogu brzo i lako kupiti vaš proizvod putem online porudžbine.

web sajt

Šta je neophodno za dobar web sajt?

Privući veliki broj posetilaca nije ni malo lako a evo koji parametri treba da budu ispunjeni da bi vaša stranica bila posećena.

– Dobar web dizajn , sa kvalitetnim kodom kao jedan od preduslova za dobru vidljivost
– Kvalitetan i dobro organizovan web sadržaj sajta koji će privući posetioce
– Video materijal, koji će u minut dva opisati čime se bavite ili kako se pravi neki vaš proizvod
– Seo optimizacija i uplitanje društvenih mreža i kampanja na socijalnim mrežama ( Facebook, Instagram, Twitter, Google plus ) radi jačanja sajta
– Dobar sadržaj sajta dovodi do povratnih ( back links ) linkova prema vašem sajtu što dodatno pospešuje vaše rangiranje na google

Koja je onda cena web sajta?

Cena internet stranice ili web sajta koja ispunjava navedene parametre kreće se , možemo slobodno reći, od 1000 do nekoliko hiljada evra.

Iako će mnogima ovakva cena web sajta izgledati mnogo, to nije velika cena izrade sajta jer se pravi dugoročno rešenje za vaše poslovanje , kojim ćete jako brzo povratiti uloženo i nastaviti zarađivati.

Naša firma može Vam ponuditi sve ove usluge gde ćemo proći kroz sve etape izrade web sajta, kao i seo optimizacije za prvu stranu google. Digital Marketing ( Social Media Maketing ) je posebna oblast putem koje gradimo vaš brend kao i jačanje stranica društvenih mreža i web stranica putem socijalnih mreža.

Ako ne znate da napravite dobar i atraktivan sadržaj za web ili jednostavno nemate vremena, takođe nam se obratite.
Naši kopirajteri će napisati originalne članke i tekstove koji će na pravi način predstaviti oblast kojom se bavite.

Ne oklevajte i pozovite nas, jer svakim novim danom kojim niste zastupljeni na internetu gubite potencijalne kupce koje vam uzima konkurencija. A izgubljeno vreme, kao što vrlo dobro znate, ne može se vratiti.