WEB DIZAJN

Web dizajn tj., izrada dizajna web sajta igra veliku ulogu u kreiranju vizuelnog identiteta pojedinca ili firme. Dobro osmišljen veb dizajn ima zadatak da pruži posetiocu jedinstven korisnički doživljaj. Izrada dizajna sajta ili web stranica mora da bude usmerena ka lakom pronalaženju sadržaja na stranici kao i lako kretanje korisnika kroz navigacioni menu. To je ono što izradu web dizajna čini uspešnom.

Cena izrade web dizajna mora da opravda kvalitet pa je to jedan od imperativa kojim se vodimo pri kreiranju identiteta.

Mi Vam možemo ponuditi unikatan web dizajn gde pravimo više varijanti layout-a (izgleda) vaše web prezentacije ali isto tako vam možemo ponuditi i template premium web dizajn ( šablonski dizajn ) koji može biti jako atraktivan za posetioce. Samim tim, Vaš internet sajt će omogućiti bolje pozicioniranje na pretraživačima Google, Bing, Yahoo… Na taj načim skraćuje se vreme izrade internet stranice a sama izrada dizajna web sajta ima povoljniju cenu.

web dizajn

Izrada sajta sa CMS-om

(sistem za upravljanje sadržajem)

Kao što smo već rekli, template ( šablonski premium dizajn ) dizajn se mnogo lakše kreira na CMS-u sa dinamičkim sistemom za upravljanje sadržajem sajta. Jedan od najpopularnijih CMS ( Content Management System ) sistema je svakako WordPress (Vordpres) . Na wordpressu se nalazi preko 50% svih sajtova na svetu. WordPress odlikuje izuzetan UI ( user interface ) korisnički interfejs što omogućava brzo i lako ažuriranje sadržaja. Za wordpress postoji preko 10.000 premium template-ova kojima se ostvaruje moderan dizajn web sajta. Pored wordpress-a, tu su i drugi poznati cms sistemi kao što su Joomla i Drupal na kojima se mogu napraviti prelepi sajtovi.

Izrada dizajna web sajta

Kad su u pitanju potpuno unikatni sajtovi sa posebnim funkcionalnostima, izrada dizajna web sajta kao i CMS rade se potpuno od nule. U tom slučaju izrada dizajna web sajta kreće sa pisanjem programskog koda HTML i CSS-a kao i javascript funkcija koje definišu dizajn web sajta. Sa druge strane, pristupa se izradi CMS sistema sa administrativnim delom ( upravljanje sadržajem ). CMS sistem sajta radi se po želji korisnika kao i funkcionalnosti administratorskog dela za upravljanje sadržajem.

Kao prvo, za dobar veb sajt treba Vam i dobar sadržaj sajta koji će upotpuniti dizajn sajta ali i dati sve neohodne informacije posetiocima. S toga, osmislite koncepciju vaše web stranice , napraviti dobre tekstove i slike. Kao rezultat toga, imaćete prezentaciju koju će voleti Google ali i posetioci.

Na kraju, web stranica koja ima sve objedinjene elemente ( dizajn, cms , dobar sadržaj ) ima šanse da bude dobro posećena na web pretraživačima.

Web dizajn izrada

Web dizajn je izgled Vaše prezentacije.

Odelo ne čini čoveka ali ga svakako ulepšava. Naš tim konstantno radi na unapređenju i praćenju najnovijih svetskih trendova i internet standarda kad je u pitanju izgled Vašeg sajta.
Verovatno ste do sada pročitali na desetine textova o dizajnu i što više čitate sva Vam je manje jasno.Recite nam kakav web dizajn želite i uz konsultacije sa nama, postići ćemo maksimalan efekat.

Šta je web dizajn?

Web dizajn je oličenje Vas samih, Vaša lična karta na internetu, vizuelni identitet.

Ono što web dizajn sigurno nije je kombinacija drečavih boja složenih po sistemu smućkaj pa prospi.
Vaša web prezentacija treba da se razlikuje i po dizajnu izdvaja od drugih kako bi ste bili zapaženi.Svaki posetilac vašeg sajta obraća pažnju na vizuelno i ako mu se ne svidi ono što bude video, u 99% slučajeva će zatvoriti web stranicu Vašeg web sajta i otići dalje.A to nikako nije dobro.
Dizajn vašeg sajta treba da ima dopadljivu notu sa dobro usklađenim bojama i elementima.To je ono čime se mi između ostalog bavimo.

Redizajn sajtova

Takođe se bavimo i redizajnom web sajtova.

Šta je redizajn web sajtova? Web sajtovi koji su rađeni pre više godina bili su dobri za vreme u kome su pravljeni.Kako se pomeraju granice u web dizajnu i nove tehnologije nasleđuju stare, dolazi vreme da se postojeći web sajtovi osveže ili čak kompletno promene izgled.Od modernog web dizajna do KICK-ASS web dizajna su polja koja webdynamics tim pokriva i posvećuje punu pažnju takvim stvarima.

Ako imate web sajt zastarelog izgleda, dajte nam smernice kako bi želeli da izgleda. Mi ćemo Vam zauzvrat napraviti dizajn s kojim ćete moći da se ponosite.

Mi ne radimo skup dizajn, mi pravimo kvalitet.

Design that we like