Web dizajn 2017-09-18T19:24:29+00:00

Web dizajn izrada

Web dizajn je izgled Vaše prezentacije.

Odelo ne čini čoveka ali ga svakako ulepšava. Naš tim konstantno radi na unapređenju i praćenju najnovijih svetskih trendova i internet standarda kad je u pitanju izgled Vašeg sajta.
Verovatno ste do sada pročitali na desetine textova o dizajnu i što više čitate sva Vam je manje jasno.Recite nam kakav web dizajn želite i uz konsultacije sa nama, postići ćemo maksimalan efekat.

Šta je web dizajn?

Web dizajn je oličenje Vas samih, Vaša lična karta na internetu, vizuelni identitet.

Ono što web dizajn sigurno nije je kombinacija drečavih boja složenih po sistemu smućkaj pa prospi.
Vaša web prezentacija treba da se razlikuje i po dizajnu izdvaja od drugih kako bi ste bili zapaženi.Svaki posetilac vašeg sajta obraća pažnju na vizuelno i ako mu se ne svidi ono što bude video, u 99% slučajeva će zatvoriti web stranicu Vašeg web sajta i otići dalje.A to nikako nije dobro.
Dizajn vašeg sajta treba da ima dopadljivu notu sa dobro usklađenim bojama i elementima.To je ono čime se mi između ostalog bavimo.

Redizajn sajtova

Takođe se bavimo i redizajnom web sajtova.

Šta je redizajn web sajtova? Web sajtovi koji su rađeni pre više godina bili su dobri za vreme u kome su pravljeni.Kako se pomeraju granice u web dizajnu i nove tehnologije nasleđuju stare, dolazi vreme da se postojeći web sajtovi osveže ili čak kompletno promene izgled.Od modernog web dizajna do KICK-ASS web dizajna su polja koja webdynamics tim pokriva i posvećuje punu pažnju takvim stvarima.

Ako imate web sajt zastarelog izgleda, dajte nam smernice kako bi želeli da izgleda. Mi ćemo Vam zauzvrat napraviti dizajn s kojim ćete moći da se ponosite.

Mi ne radimo skup dizajn, mi pravimo kvalitet.

Design that we like