Jeftina izrada sajta

Jeftina izrada sajta nikako ne podrazumeva i loše napravljen web sajt. Kako se danas većina sajtova pravi na već gotovim CMS sistemima za uređivanje sadržaja ( WordPress, Joomla , Drupal i drugi), vrlo lako možete imati svoju osnovnu prezentaciju. U zavisnoti od broja stranica, vaš sajt može biti izrađen za samo nekoliko dana. Ako želite sajt do 3 stranice a imate već spremljen materijal, vaš sajt može biti spreman za web već za samo jedan dan.

Jeftina izrada sajta u ovoj varijanti podrazumeva jednostavan dizajn koji kasnije možete unapređivati kupovinom određenog templejta. Za custom rešenja templejta tj., vašeg izgleda sajta možete nas angažovati da vam napravimo templejt po vašem nacrtu.

Funkcionalnost jeftinog sajta

Kada je reč o funkcionalnosti, jeftina izrada sajta podrazumeva i lako editovanje postojećeg sadržaja i dodavanje novog. Svaki od cms sistema a pogotovo wordpress, ima već definisane sve elemente za brzo i lako uređivanje sadržaja. To znači da na samo jedan klik možete dodavati nove stranice, galerije slike, video i audio sadržaj po želji. Celokupan UI wordpress-a ( korisnički interfejs ) osmišljen je tako da vas na intuitivan način vodi kroz korake editovanja vašeg sadržaja. Upravo iz tog razloga, wordpress cms je najpopularniji sistem za editovanje sadržaja koji štedi vaše vreme i novac.

jeftina izrada sajta

Najjeftinija izrada sajta Beograd, Srbija

Pošto pričamo o osnovim web prezentacijama, vaš sajt do 10 stranica može biti realizovan za svega 5-7 dana a cena izrade sajta biće po ceni 1000 eura.  Što je poprilično jeftina cena izrade naspram ong što dobijate. I to u jako kratkom roku.

Još jednostavnije prezentacije do 3 stranice mogu biti realizovane već za jedan dan a cena izrade sajta neće preći cenu 300 eura. Kako je danas celokupno poslovanje okrenuto ka webu, svako treba da ima svoju web stranicu a jeftina izrada sajta je jedno od rešenja pomoću kojeg to i možemo realizovati.

Najjeftinija izrada sajtova već po ceni od 150 eura za landing page ( jednu stranicu sajta ).

Pošaljite nam upit ili nas direktno pozovite za vaš web sajt koji može biti napravljen jako brzo i jeftino.