Izrada sajtova – Profesionalna izrada sajta – Seo optimizacija sajta

Izrada sajtova sa responsive dizajnom, koji je dobro optimizovan za pretraživače po vašim ključnim rečima. Održavanje sajta , obuka za editovanje sadržaja na CMS sistemima ( WordPress, Jommla, Drupal.. ) kao i tehnička podrška spadaju u naše standarne aktvnosti po pitanju vašeg online web sajta. Izrada sajtova uz Responsive web dizajn optimizovan za sve mobilne uređaje kao i seo optimizacija sajta za pretraživače, profesionalno i povoljno.

Responsive web dizajn optimizovan za sve mobilne uređaje

izrada sajtova

Izrada sajtova je posebna oblast kojom se bavi izrada web prezentacija. Imati web sajt prilagođen mobilnim telefonima i tabletima, nije više samo trend i korisnički doživljaj. To je danas standard koji nalaže Google. Web sajtovi koji nemaju responsive web dizajn, google loše ocenjuje i rangira. Takvi sajtovi nemaju nikakvu perspektivu na današnjem internetu.

Izrada sajtova kod nas poštuje Google-ov standard da svaki sajt koji napravimo mora biti optimizovan. 

Izrada sajtova,seo optimizacija web sajta jeftino za bolje pozicioniranje Vašeg sajta,Izrada sajtova sa dinamičkim sadržajem povoljno Beograd,Srbija.

POZOVITE NAS
izrada web prodavnica

Izrada internet prodavnice – Napredovanje biznisa možete ostvariti web prodajom. Bilo da prodajete robu ili usluge,  potražiće vas na google.
Dobro optimizovana web prodavnica sa dobrim opisima i slikama, može vam doneti porast prodaje i 10 puta.

Plaćanje vaših proizvoda vašim kupcima maksimalno olakšavamo. Na jedan klik kupiće proizvod karticom. Vama samo preostaje da kupcu isporučite proizvod.

IZRADA WEB PRODAVNICE
web programiranje

Vreme statičkih web sajtova je može se reći, prošlost. Potreba korisnika da edituju sadržaj, potisnula je HTML sajtove pa tako i mi izrađujemo dinamičke sajtove. Koristimo nekoliko najpoznatijih CMS sistema. Na zahtev klijenata pravimo unikatne sisteme za editovanje sadržaja. Programiramo sve vrste aplikacija .Web prodavnice integracije online  plaćanja  karticama.

Jedan od naših pluginova je plugin / poveznica za plaćanje karticama između klijenta i crnogorske CKB banke.

POZOVITE NAS
service_img_2-compressor

Optimizacija sajta za pretraživače ili SEO optimizacija sajtova za google

Izrada sajtova i postavljanje sajta nije samo po sebi dovoljno za uspeh.  Konkurencija je svakim danom sve veća. I potrebno je boriti se za Google. Naš validan kod i strogo poštovanje pravila za pozicioniranje sajtova, dobra su odskočna daska za napredovane na Google.

Pri pozicioniranju web sajtova, radimo on page i of page seo optimizaciju. Za uloženi novac, klijent dobija mnogo.

POZOVITE NAS

Izrada sajtova ili izrada sajta

Izrada sajtova je kompleksna oblast koja obuhvata više kategorija internet sajta. Web dizajn je lična karta vaše internet stranice a ima ulogu da pored grafičkog okruženja obezbedi dobru navigaciju kroz web sajt do željenog sadržaja. Programski kod sajta zajedno sa pravilima html jezika browsera učestvuje u stilizovanju jeden web prezentacije. Kvalitetan programski kod je onaj koji je napisan minimalno zbog bržeg učitavanja stranice ili web sajta.

Optimizacija za pretraživače

Optimizacija sajta za google

Kao i web dizajn i programski kod , seo optimizacija za pretraživače je nezaobilazna tehnologija koja se primenjuje na sajtu. Seo optimizacija internet sajta se radi onpage i offpage. Prva seo tehnologija se radi na samom sajtu gde se postavljaju ključne reči a elementi sadržaja se usklađuju sa ključnim rečima za pretraživače kao što su Google, Bing, Yahoo. Titlovi ( H tagovi ) kao i seo opisi ( seo description ) igraju jako bitnu ulogu u optimizaciji sajta. Offpage seo optimizacija izvodi se van sajta , postavljanjem bek linkova (backlinks) vašeg sajta na relevantim sajtovima radi što boljeg indeksiranja na google i ostalim pretraživačima. Seo optimizacija uključuje i reklamne kampanje na Google ( Google Adwords ) kao i reklamiranje na Facebook-u sa boost-ovanjem postova ili članaka na samoj facebook stranici ili šerovanjem članaka i sadržaja sa vaših sajtova na Facebook.

Pisanje sadržaja za web stranice i Facebook

Jedan od najbitnijih faktora vašeg sajta kad je u pitanju pravljenje web sajta je sadržaj sajta sa adekvatnim člancima i odgovarajućim slikama. Bez dobrog sadržaja koji je relevantan po merilima Google-a , teško da neki web sajt može postići dobru vidljivost. Za potrebe klijenata pišemo autentičan sadržaj kako za web stranice tako i za društvene mreže.

Kampanje za društvene mreže

Društvene mreže tipa Facebook i Instagram su jako bitne za promociju vaših proizvoda i usluga ali i za jačanje vaših web sajtova čija je izrada neophodna ako želite biti prisutni na internetu. Vođenje društvenih mreža radimo za sve one klijente koji u potpunosti shvataju njihov značaj. Kad sve sumiramo, izrada sajtova ili izrada web sajtova je mnogo više od postavljanja par slika i malo teksta na internet stranici.

Jeftina izrada sajta Beograd Srbija

Jeftina izrada sajta je način da se što većem broju korisnika interneta omogući web prezentacija. Relativna je stvar šta je skupo, jeftino, povoljno. Ono što je najbitinije je da vaš web sajt bude dobro koncipiran kako bi privukao pažnju što većeg broja posetilaca. Samim tim i cena izrade sajta ne mora da bude visoka.
Standardne web sajtove ili prezentacije izrađujemo već od 350 evra. To su takođe profesionalni web sajtovi sa 10 stranica, kontakt formom , galerijom slika, prijavom sajta na Google, optimizovanim dizajnom za pregled na svim mobilnim uređajima. To bi slobodno mogli reći da je to standardna web prezentacija. Ako želite veći broj stranica sajta cena izrade je nešto veća naspram broja stranica ali i dalje je to jeftina izrada sajta.

Kreiranje internet sajta i izrada internet prodavnice

Internet sajt od 10 stranica koštaće vas 350 evra. I to nije visoka cena izrade sajta naspram kvaliteta koji dobijete u takvom paketu. Ako želite veći web sajt do 25 strana sa osnovnom seo optimizacijom za Google do 5 ključnih reči, cena izrade sajta je 500 evra. Ovaj paket je optimalan za sve one koji žele brži start na Google s obzirom na to da SEO optimizacija nije proces koji se dešava preko noći. Kad je u pitanju izrada internet ili web prodavnice, cena izrade sajta takođe može biti jeftina.

Izrada web prodavnica

Online web shop do 100 proizvoda koštaće vas 800 evra gde mi inicijalno ubacujemo 50-ak proizvoda. Nakon obuke za editovanje sadržaja, Vi ubacujete ostale proizvode. Ako mi ubacujemo svih 100 proizvoda internet prodavnice, web prodavnica će koštati 1000 evra. I dalje je to jeftina izrada sajta. Izrada internet prodavnice koja ima više stotina ili hiljada proizvoda, cena izrade sajta rešava se na upit.  Za izradu web portala, sajtova za oglase, online booking za rezervacije hotela i soba i ostalih kompleksnih sajtova, moraćete uložiti više. Takvi sajtovi se uglavnom rade od nule gde pravimo unikatne funkcionalnosti prema vašem zahtevu. Za Internet sajtove koji imaju takve funkcije, cena izrade sajta kreće se od 2000 – 10000 evra. Iste takve prezentacije izvan Srbije koštaju bar duplo skuplje a cena izrade sajta može se kretati i do 100.000 evra.

Izrada sajta u WordPress-u

Izrada sajta u wordpress-u je jeftina izrada sajta zato što se kreiranje sajta ne radi od nule nego na wordpress CMS-u ( sistem za editovanje sadržaja, upravljanje sadržajem stranice ). WordPress je pre tridesetak godina nastao kao blog platforma a veliki broj web developer-a je učinio da wordpress postane jedna od najboljih CMS platformi za  izradu sajtova. Izrada sajta u wordpress-u ima više prednosti od kojih su kratak rok izrade, moderan izgled stranice i velik broj funkcionalnosti ( plugin-ovi ) koje se lako mogu integrisati na stranicu. Pored wordpress plugin-ova, tu je i veliki broj wordpress template-ova ( dizajn wordpress  sajta ) kojima se brzo definiše željeni izgled prezentacije. Ono što je jako bitno je editovanje sadržaja po stranicama koje je izuzetno brzo i lako na wordpress-u ( vordpres ). Izrada sajta u wordpress-u kod nas podrazumeva obuku klijenta nakon koje sam može editovati/ažirirati svoj veb sajt.

Izrada projektne dokumentacije. Sa klijentima konsultacije.

POZOVITE 061 80 50 769

Izrada projektne dokumentacije za veće projekte.

Nakon što saslušamo želje klijenta i dobijemo specifikaciju projekta, pristupamo izradi tehničke dokumentacije po etapama izrade projekta.

Konsultacije sa klijentima zbog pronalaženja najboljeg rešenja..

Konsultacije sa klijentima se podrazumevaju radi što boljeg izgleda i funcionalnosti prezentacije. Samo na taj način postižemo dobre rezultate.

Tehnička podrška za naše klijente.

Tehnička podrška je obezbeđena za sve naše klijente. Uvek nas možete pozvati i Vam stojimo na raspolaganju.

SEO OPTIMIZACIJA WEB DIZAJN PROGRAMIRANJE

izrada sajtova

Dobro optimizovan web sajt sa validnim kodom. Preduslov za uspeh na Google.

Seo optimizacija. Pozicioniranje Vašeg sajta. Drugi korak ka Vašem uspehu.

editovanje sadržaja

Dobro napravljen CMS. Sistem za editovanje sadržaja web sajta. Štedi Vaše vreme  i umnogome olakšava posao.

social marketing

Google marketing i Facebook kampanje. Nezaobilazni korak ka Vašem uspehu.

U proteklih 10 godina ostvarili smo sledeće:

0
kafa popijeno
0
projekata isporučeno
0
sajtova optimizovano
0
Your Content Goes Here